Met een van deze vijf wasmachines in huis hoef je niet naar de wasserette te hollen.
Volledig scherm
Met een van deze vijf wasmachines in huis hoef je niet naar de wasserette te hollen. © Unsplash

Dit zijn de vijf beste wasmachines van het moment

MultimediaOver je kleine én grote wasjes ontfermen zich deze vijf beste wasmachines van het moment. We hielden bij de selectie speciaal rekening met elementen als energielabel, capaciteit, toerental en speciale programma’s.

90 reacties

  • Fred Brandon

    5 jaar geleden
    Ik heb altijd een miele gehad heb hem al zeker 15 jaar nog nooit een monteur nodig gehad oké er is geen zwaardere maar zeker geen betere maar dat is mijn mening en ervaring . In de tijd dat ik hem had heeft zus lief al vijf andere gehad is nu aan de zesde ( eindelijk miele) bezig .
  • Aaron lammens

    5 jaar geleden
    Iedereen is hier enkel bezig over miele AEG of siemens MAAR ik heb een samsung en ik hoef de rest niet en qwa prijs en kwaliteit moet ik eerlijk zeggen 2jaar fabrieks garantie en 10jaar op de motor en dus ook geen zorgen en ik hoef ook geen andere meer
  • Love Russia

    5 jaar geleden
    LG is beste prijs/qualiteit period !! rest is allemaal gemaakt in Hongarije in een fabriek en dan vervolgens transporteerd naar Italie en daar krijgen zij merknaam en stempel. Wees niet naief deze wasmachines zijn zelfe rommel zoals Europese autoes..
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Dave Conickx, Miele blinkt idd uit in duurzaamheid maar dat heeft ook zijn nadelen. Na 15 a 20 of 25j is er al heel wat veranderd op vlak van technologie en is een nieuw machine veel zuiniger. Ik ben daarom bewust van Miele afgestapt. Liever om de 7 a 10j een nieuwe dan na 20j nog steeds met die oude machine te wassen. Prijs in elektriciteits verbruik en water trekt uw factuur stevig omhoog bij een machine van 20j oud.
  • Dave Amai

    5 jaar geleden
    Die tests houden geen rekening met duurzaamheid. Er is maar één merk en dat is Miele. Electolux heeft een groot deel van de andere merken in handen. Aeg is er één van en de duurzaamheid is om van te huilen. Zeven jaar als je geluk hebt.