Ontbijtgranenproducent Kellog's haalt twee producten op de rekken, omdat de allergenen "soja, melk, tarwe en gerst" niet in het Nederlands op de verpakking staan.
Volledig scherm
Ontbijtgranenproducent Kellog's haalt twee producten op de rekken, omdat de allergenen "soja, melk, tarwe en gerst" niet in het Nederlands op de verpakking staan. © Kos

Kellog's haalt Special K-ontbijtgranen uit rekken vanwege verkeerde taal op de verpakking

Ontbijtgranenproducent Kellog's haalt twee producten op de rekken, omdat de allergenen "soja, melk, tarwe en gerst" niet in het Nederlands op de verpakking staan. Dat meldt Kellog's Benelux. Het gaat om verpakkingen van "Special K Pure Chocolade" (550 gram) en "Special K Melkchocolade" (550 gram).

4 reacties

  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Zou er eens controle kunnen gedaan worden in winkels en bedrijven van allochtonen en Belgen met andere achtergrond? Waarschijnlijk geen boek te vinden dat dikgenoeg is om overtredingen op te schrijven.
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Weet een supermarkt in de Seefhoek, zo goed als alle opschriften in het Turks of Arabisch. Is dat dan geen discriminatie ? Een keer binnen geweest, nooit van m'n leven niet meer !!!
  • Piet Van Buggenhout

    6 jaar geleden
    Zo hoort het!
  • Inneke Poel

    6 jaar geleden
    Plakt er dan een nederlands stickerken op e. Belachelijke mensen. Er is zeker nog geen voedselverspilling genoeg e