Het logo van Dexia wordt van de muur van een kantoor verwijderd in 2012. Met zijn onderzoek wil het Brusselse parket de personen identificeren die zich schuldig gemaakt hebben aan belastingontduiking of het faciliteren van deze belastingontduiking.
Volledig scherm
Het logo van Dexia wordt van de muur van een kantoor verwijderd in 2012. Met zijn onderzoek wil het Brusselse parket de personen identificeren die zich schuldig gemaakt hebben aan belastingontduiking of het faciliteren van deze belastingontduiking. © Photo News

Gerecht heeft toegang tot Panama Papers van Dexia-klanten en zet jacht in op belastingontduikers

Ruim twee jaar na het uitlekken van de Panama Papers heeft het Belgische gerecht voor het eerst toegang gekregen tot de meer dan 11 miljoen documenten die waren gelekt bij het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca. 

47 reacties

  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Stem maar met zen allen voor diegenen die u bestolen hebben (CDNV) en ge zult er nog meer van langs krijgen ,dwazerikken !
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Ze hebben dus voldoende tijd gekregen van onze lieve regering om hun boeltjes op te ruimen, pensioen leeftijd verhogen en ons meer bestelen kostte geen twee jaar.
  • An Vanden Bossche

    6 jaar geleden
    Hoe lang gaan we dat gezever over Panama nog moeten horen? Wat er echt toe doet is dat we de hoogste belastingen ter wereld hebben in dit land. De laagste arbeidsparticipatie en de laagste pensioenleeftijd. Het duurste onderwijs en het meest ambtenaren per kop.
  • Juan Esteban

    6 jaar geleden
    Zij maar zeker dat dat lijstje eerst door een filter gaat die de politiekers uit de panama papers schrapt
  • Dirk Van Lierde

    6 jaar geleden
    2 jaar na data ??? De rijkste vogels zijn al gaan vliegen.