Photo News
Volledig scherm
© Photo News

ACV verwerpt voorakkoord bpost, ondanks belofte 1.000 extra medewerkers: “Dat hebben ze al eerder beloofd”

De christelijke vakbond ACV verwerpt het voorakkoord dat gisteren op tafel is gelegd na overleg tussen de drie vakbonden en de directie van bpost. In het voorakkoord met de bonden belooft de directie tijdelijk 1.000 voltijdse medewerkers extra aan te werven, bovenop de openstaande vacatures. 

168 reacties

  • Sylke Buysse

    5 jaar geleden
    Wat B-Post nu beloofd aan de vakbonden, is iets waar ze de doorsnee Belgische bevolking financieel voor gaan laten opdraaien - vandaar de plots OPNIEUW zwaar verhoogde tarieven.
  • jack vandenhende

    5 jaar geleden
    Wat er nu misloopt voor de werknemers bij de post , is dat zij nu ook acht uur moeten werken in plaats van vier of vijf uur , en dat de brouwer nu geen bier meer mag afleveren in de sorteer centrums , zoals vroeger altijd gebeurde . Zij hebben het zelf naar de ..loten geholpen , en nu gaan de vakbonden Bpost kapot staken , zoals GM , Renault en Fort .
  • Koen Verhaeghe

    5 jaar geleden
    Typisch vakbonden... Zorgen dat bedrijven imagoschade oplopen, dan verbaasd zijn dat die bedrijven het minder doen en moeten bespare' akaxafdankingen maar vakbonden treffen geen schuld. Hun afgevaardigden blijven op kosten van hun leden gaan eten, jasjes en andere prullaria krijgen, reizen naar, andere kant van wereld voor congressen waar hun leden lap aan hebben. Om dan nog maar te zwijgen van hoe ze profiteren op kosten van hun werkgever. Doe, zo verder...
  • Marie Vandam

    5 jaar geleden
    Honderden extra medewerkers beloofde de post jaren terug ook is niks van in huis gekomen maar het loon van hun ceo,s bleef wel opslagen ! De mensenwijsheid het kotsbeu om uitgemolken te worden terwijl de hoofd koe atijd op een betere stal zit ! Kan ze goed begrijpen!
  • gust van langenhove

    5 jaar geleden
    De post is hopeloos verouderd je krijgt een aangetekend schrijven en geen mens kan u zeggen van wie hij komt , een maal per week post zou meer dan genoeg zijn .