Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Kit 'Jon Snow' Harrington in 'Gunpowder'.Beeld rv

Vanavond barst het tv-aanbod wederom van spannende, interessante of meeslepende televisie. We selecteerden naar goede gewoonte vijf tips, die u niet mag missen vanavond.

Nieuw: krijg nu gratis tips over niet te missen series en tv-programma’s in jouw inbox. Ga meteen aan de slag met DM Zapt in Messenger. Je moet alleen maar op ‘Aan de slag’ drukken en de stappen volgen.

Man of Steel

Een jongen ontdekt dat hij over bovennatuurlijke krachten beschikt en dat hij niet op aarde werd geboren. Vanaf dat moment vertrekt hij op ontdekkingsreis om te weten te komen waar hij vandaan komt.

Om 20.10 uur op VIER.

Disney Project T

Wonderkinderen Frank en Casey willen de geheimen onthullen die schuilen achter het mysterieuze Tomorrowland, een plaats die zich in een andere dimensie bevindt en alleen maar lijkt te bestaan in hun herinneringen.

Om 20.30 uur op VTM.

La forêt

In de eerste aflevering krijgt leerkracht Eve Mendel 's nachts een onrustwekkende oproep van Jennifer Lenoir, een leerling op het lyceum. De politie neemt haar aanvankelijk niet serieus, maar draait al snel bij.

Canvas zendt onmiddellijk de eerste twee afleveringgen uit van deze nieuwe Franse misdaadreeks over de onrustwekkende verdwijning van enkele tienermeisjes in de Ardennen.

Om 20.40 uur op Canvas.

Gunpowder

Deze Britse historische dramaserie - met onder meer Kit 'Jon Snow' Harrington - is gebaseerd op het buskruitverraad van 5 november 1605, een van de meest iconische samenzweringen in de Engelse geschiedenis.

In de eerste aflevering: na de dood van koningin Elizabeth I in 1603 komt de protestantse koning Jacobus I aan de macht in Engeland. Robert Catesby verzint een plan om hem te vermoorden.

Om 22.10 uur op BBC One.

Alleen Elvis blijft bestaan

Voor de slotaflevering van Alleen Elvis blijft bestaan verwelkomt gastheer Thomas Vanderveken Thomas Leysen. De topondernemer zal zichzelf eerst en vooral als kunstliefhebber omschrijven. Daarom kiest hij onder andere een fragment uit een spectaculaire documentaire over de renovatie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Om 22.30 uur op Canvas.