© bfr

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vrachtwagen rijdt in op staart van file naar Antwerpen: jonge vrouw en man komen om het leven

Door een zwaar ongeval met meerdere wagens en vrachtwagens is de E34 in Melsele woensdagavond volledig afgesloten. In de staart van de file richting Antwerpen is een vrachtwagen ingereden op een personenwagen. Twee mensen lieten daarbij het leven.

lbo, bfr

Het ongeval deed zich voor rond 19.30 uur. Door een aanrijding in de staart van de file werd een personenwagen geplet tussen enerzijds de vrachtwagen en anderzijds een voorliggende truck. Twee slachtoffers zijn, ondanks reanimatiepogingen ter plaatse, intussen overleden. Het gaat om een jonge vrouw, die achter het stuur zat van de kleine wagen, en een man. Er zijn ook meerdere gewonden.

In totaal raakten vier vrachtwagens en twee personenwagens betrokken bij het ongeval. Op de E34 heerst er momenteel grote verkeerschaos. Om de hulpdiensten ter plaatste te laten komen, werd de weg volledig afgezet. Het is niet duidelijk wanneer de rijbaan weer wordt vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het was al heel de dag druk op de E34 nadat er al lange files stonden op de E17 van Gent naar Antwerpen door de problemen op de Antwerpse Ring. Daar verloor een vrachtwagen dinsdagavond een lading vloeibare siliconen waardoor meerdere rijstroken waren afgesloten. Ook woensdag leidde dat tot heel wat hinder in en rond (de toegangswegen naar) Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer