Niels Destadsbader in 'Liefde voor Muziek'
Volledig scherm
Niels Destadsbader in 'Liefde voor Muziek' © VTM

K's Choice en Jasper Steverlinck ontroeren Niels Destadsbader in 'Liefde voor Muziek'

TVNa de legendarische meezingers van The Dinky Toys dook 'Liefde voor Muziek' vanavond in het recentere repertoire van Niels Destadsbader. Het werd een aflevering vol humor en plagerij, waarin er ook een traan werd weggepinkt.

4 reacties

  • Harry Hermans

    6 jaar geleden
    Laag niveau van programma stop ermee
  • Franky Puystjens

    6 jaar geleden
    Heb mijn oerangsten proberen te overwinnen voor deze gruwel, en toch geklikt op de link naar een liedekijn, gebracht door de heer Niels Destadsbader. Heb dit grensverleggend kleffe gezeik minstens 10 seconden doorstaan, op het eerste gezicht zonder onoverkomelijke/blijvende fysieke/geestelijke schade. Nu kan ik àlles aan ! “Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.” (Friedrich Nietzsche, 1889, Götzendämmerung)"
  • Anne Kastelijns

    6 jaar geleden
    Is dit programma gemaakt om de mensen met een depressief gevoel de avond te laten afsluiten? Echt, iedereen janken of het is hier niet geslaagd! Triestig programma, op elk vlak. Is er echt niets beter te vinden?
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    ongelooflijk,graag een andere naam voor dit programma ' Liefde voor muziek'!!! het zijn blijtprogramma's.man man man. Wat een laag tegen de grond zender Vtm!!!