Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken
Volledig scherm
Chaplin, met Nordin De Moor en Roel Vanderstukken © Music Hall

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: 'Chaplin'-musical afgelast

De herneming van 'Chaplin', de musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

1 reactie

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Waarom zeggen ze gewoon niet dat er te weinig toegangskaarten werden verkocht, in plaats van deze belachelijke uitleg???
  1. RECENSIE. ‘Akoestisch trio’ van Manu Chao in ‘t Bau-Huis betekent één groot volksfeest
    PREMIUM

    RECENSIE. ‘Akoestisch trio’ van Manu Chao in ‘t Bau-Huis betekent één groot volksfeest

    In een vorig tijdperk speelt hij Sportpaleizen en Werchter-weides plat maar uit protest tegen het establishment doet Manu Chao enkel nog kleine venues aan. Daardoor kan de Waaslandse concertzaal De Casino de Spaans-Franse wereldster strikken en hem voor ruim tweeduizend gelukkigen in een betonnen doos zetten genaamd ‘t Bau-Huis. Wie zich bij ‘Manu Chao Acoustic Trio’ aan een ingetogen luisterstuk verwacht, komt bedrogen uit. Het tafereel heeft meer weg van pakweg een Argentijnse tweedeklasser die promoveert naar Primera División.
    Sint-Niklaas
  2. POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatieproef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte
    tv

    POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatie­proef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte

    Na Gillian, Karolien en Philippe valt nu ook Coco af. Er zijn nog vijf kandidaten over in ‘De mol’ en één verrader dus. Die speelt het spel dit jaar bijzonder brutaal. Hij of zij ging zelfs een rechtstreekse confrontatie aan met de deelnemers tijdens in het invullen van de eliminatieproef. Met als resultaat: Coco die zich toch liet verleiden, maar duidelijk helemaal op het verkeerde spoor zat en het spel toch moest verlaten. Wie is volgens jou de mol? Laat het hieronder weten.