Schriek - Lint

Derde Provinciale A Antwerpen

Schriek houdt Lint van overwinning

Schriek won de thuiswedstrijd tegen Lint. Schriek kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 2-1. Lint eindigde de wedstrijd met 8 spelers nadat drie spelers van het team van het veld werden gestuurd.

Bram Janssens opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Waris Moro Baba bracht in de 19de minuut Schriek op 2-0. Amir Sula verkleinde de achterstand voor Lint in de 67ste minuut. Maar Lint was niet bij machte vaker te scoren. In de 74ste minuut werd Benito Verswyvel van Lint van het veld gestuurd met een rode kaart. Lint moest verder met 8 man nadat Sula in de 89ste minuut rood kreeg. Lint moest met tien man verder nadat Xander Michielsen in de 91ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Schriek één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Lint twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Lint de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 5' Janssens 1-0, 19' Moro Baba 2-0, 67' Sula 2-1.

GELE KAARTEN: 36' Wouters (Lint), 47' Hulstaert (Lint), 82' Michielsen (Lint), 96' Erraji (Lint).

RODE KAARTEN: 74' Verswyvel (Lint), 89' Sula (Lint), 91' Michielsen (Lint).