Alberta Geel - Herselt B

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Sam Geenen en Kayleigh Goovaerts bezorgen Alberta Geel zege op Herselt B

Alberta Geel boekte een zege in het duel met Herselt B. Het team won zaterdag met 2-1.

Alberta Geel startte goed en nam in de 10de minuut de leiding na een doelpunt van Geenen. Paulien Janssens bracht in de 43ste minuut Herselt B op gelijke hoogte. Goovaerts maakte het beslissende doelpunt in de 80ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Alberta Geel twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Herselt B drie overwinningen en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Herselt B de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd speelt Alberta Geel uit tegen KSKS Herentals. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 27 april om 14.15 uur. Herselt B speelt vrijdag 26 april om 19.30 uur thuis tegen Lille United B.

DOELPUNTEN: 10' Geenen 1-0, 43' Janssens 1-1, 80' Goovaerts 2-1.