epa
Volledig scherm
© epa

Billy Joel is opnieuw vader op zijn 68e

Billy Joel is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw Alexis is zondag bevallen van een dochter, zo bevestigt de zanger aan People. De jongste telg van Joel heet Remy Anne.

  1. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.