Kesha tijdens een optreden in New York op 13 februari.
Volledig scherm
Kesha tijdens een optreden in New York op 13 februari. © Getty Images for Country Music H

Knieblessure dwingt Kesha tot afzeggen tour

ShowbizzDe Amerikaanse popzangeres en actrice Kesha (30) heeft haar tournee door Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan en Japan afgezegd vanwege een knieblessure. De zangeres heeft een blessure opgelopen aan haar voorste kruisband bij een val tijdens haar concert in Dubai vorige week en moet dinsdag onder het mes.

0 reacties

  1. Eerst ontdekte hij Metejoor, nu lanceert Hans Francken Vlaamse girlband: “Zonde om niks te doen met die talenten uit ‘The Voice Kids’”
    PREMIUM
    Muziek

    Eerst ontdekte hij Metejoor, nu lanceert Hans Francken Vlaamse girlband: “Zonde om niks te doen met die talenten uit ‘The Voice Kids’”

    Een platencontract hebben ze al getekend, en zo’n vijftien optredens zijn geboekt. Zonder één noot te zingen. “De vier strafste stemmen uit de voorbije seizoenen van ‘The Voice Kids’ samenzetten, blijkt nu al een gat in de markt”, duidt producer Hans Francken de start van zijn nieuwe Vlaamse girlband IIII (spreek uit als Four). Maar wie zijn dan precies die magische vier? En wat maakt deze ‘Vlaamse Spice Girls’ zo uniek in ons muzieklandschap? “Alle respect voor K3, maar we gaan een volledig andere tour op.”
  2. KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’
    Muziek

    KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

    Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met ‘Before The Party Is Over’ en Joost Klein bouwde een feestje met ‘Europapa’.