RV
Volledig scherm
© RV

"Bart De Pauw is slechts topje van de ijsberg, en het zijn geen kleine namen": Groen-parlementslid klaagt doofpotmentaliteit aan in cultuursector

"Hoog tijd dat alles naar buiten wordt gebracht." Groen-parlementslid Bart Caron klaagt de doofpotmentaliteit rond seksueel grensoverschrijdend gedrag in de culturele sector aan. Caron zegt te weten welke namen hun boekje te buiten gingen. "Het gaat over mensen aan de top."

69 reacties

  • Bernard Deplacie

    6 jaar geleden
    Alleee Caron, waarom de cultuur sector? Veeg voor eigen deur als het daarover gaat en begin bij collega politiekers. Ook bij groen. Ken er persoonlijk.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Dat hele gedoe met ouwe koeien uit de gracht halen begint stilaan een broodje aap te worden.
  • Nadi Dima

    6 jaar geleden
    Die vrouwen willen dat niet, het heeft niks met caron te maken. Hij respecteerd hun wil. De vrouwen moeten hun moet bijeenrapen en ervoor uitkomen wie het is, wat is het belangrijkste job verliezen of zo'n vieze vetzak aan de schandpaal zetten.Toch dat laatste er zijn jobs genoeg
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Groen klaagt doofpotmentaliteit aan ? Sorry maar nu ga ik plat van het lachen.
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Vreemd dat Caron niets te vertellen heeft over de politiekers en hun vrijpostigheden, ik denk dat er nog zwaardere namen en dingen naar boven zouden komen. Denk maar aan de dansnamiddagen, in plaats van aan hun bureau te zitten.