Direct naar artikelinhoud
Instagram

Dit resort is verkozen tot meest Instagram-waardige hotel ter wereld

Dit resort is verkozen tot meest Instagram-waardige hotel ter wereld
Beeld Instagram / Anantara Kihavah Villas

Zoek op Instagram naar de #malediven, en je krijgt meer dan 145.000 paradijselijke vakantiefoto's voorgeschoteld. Het is dan ook niet vreemd dat je het meest Instagram-waardige hotel ter wereld op deze eilandengroep vindt. 

Het Anantara Kihavah resort werd door het magazine Luxury Travel Advisor benoemd tot meest fotogenieke hotel ter wereld, en je begrijpt meteen waarom. Van een infinity pool tot een onderwaterrestaurant en meer dan tachtig villa's die met houten palen in het helderblauwe water staan: deze plek heeft werkelijk alle troeven in huis.

Allemaal mooi en wel, maar ben je bang dat jij je gaat vervelen? Die kans is volgens ons heel klein, als je alle activiteiten bekijkt. Naast het snorkelen tussen de koraalriffen kun je er ook fietsen, dolfijnen spotten of onbewoonde eilanden bezoeken. En eerlijk, dat uitzicht geraak je toch nooit beu? Zoals te verwachten, moet je er wel iets voor over hebben. Voor één nachtje betaal je tussen de 801 en 6.228 euro. Wij moeten toch nog eventjes sparen dan. In de tussentijd verlekkeren we ons aan de vele Instagram-plaatjes.

Where will your island wheels take you today? 🗺 #maldives #anantarakihavah #bikeride #activeholiday

Een foto die is geplaatst door null (@anantarakihavah) op

Riding off into the sunset...🚲 #anantarakihavah #bikeriding #sunset #travelinspo

Een foto die is geplaatst door null (@anantarakihavah) op