© Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Wat u moet gezien hebben op 19 november

Jens Dendoncker speelt verborgen boodschapper in een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Op Canvas helpt Lieven Scheire problemen de wereld uit met dank aan de wetenschap. Daarna volgt op dezelfde zender een documentaire over tennislegende Boris Becker. En op CAZ kan u terecht voor de maffiafilm ‘The Untouchables’, over de rechtszaak die Al Capone achter de tralies hielp.

chru

1) ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

© frank abbeloos

Wint ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ vanavond een Emmy Award? Als het van Jens Dendoncker afhangt alleszins wel. Het tweede seizoen vangt aan met Alex Agnew en zijn probleem met verliezen. Daarnaast helpt Jens Laurence, die met autisme kampt, haar gevoelens te uiten en dankjewel te zeggen. En Ward wordt subtiel duidelijk gemaakt dat hij meer met de hond moet gaan wandelen.

VTM, 20.35 uur

2) ‘The Untouchables

© ©Paramount/Courtesy Everett Col

Robert De Niro vertolkt Al Capone, één van de meest beruchte criminelen van de VSA. Tegenspelers Kevin Costner en Sean Connery gaan met een onkreukbaar team op zoek naar een manier om de maffiabaas te verschalken. U zal het niet merken, maar om zich in de rol van Capone in te leven, droeg De Niro hetzelfde zijden ondergoed als de legendarische maffioso.

CAZ, 20.40 uur

3) ‘Team Scheire’

© HBvL

‘Team Scheire’ zoekt oplossingen met behulp van de wetenschap. Vanavond wordt Carmen geholpen: zij verloor haar broer in een verkeersongeval. Sindsdien hebben zij en haar naaste omgeving het moeilijk om opnieuw te fietsen. Lieven gaat ook op bezoek bij Quinten, die een autismespectrumstoornis en ADHD heeft. De presentator gaat op zoek naar een plaats waar de jongen tot rust kan komen op moeilijke momenten.

Canvas, 21.20 uur

4) ‘Boris Becker: Der Spieler’

© REUTERS

Boris ‘Boem Boem’ Becker was één van de bekendste Duitse tennissers ooit en misschien wel de meest legendarische sporter van bij onze oosterburen. Naar aanleiding van zijn vijftigste verjaardag verscheen in 2017 de Duitse documentaire ‘Boris Becker: Der Spieler’ waarin we hem zien als sporter, coach en levensgenieter. Een jaar lang werd hij op de voet gevolgd met als resultaat nooit eerder geziene beelden.

Canvas, 22.10 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer