BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert grijpt naast vierde Belgische titel op rij: “Aerts was vandaag gewoonweg de betere”

VeldrijdenWout van Aert greep in Kruibeke naast zijn vierde Belgische veldrittitel op rij. De wereldkampioen moest na een spannende cross zijn meerdere erkennen in Toon Aerts. “Hij was vandaag gewoonweg de betere”, klonk het bij een eerlijke Van Aert.

17 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Wout heeft nu nog de kans om te kiezen tussen ofwel in het veld of op de weg naar top klassiekers, allebei gaat niet want nog twee jaar zo verder doen is het helemaal gedaan op allebei de twee vlakken. Spijtig maar dat is de wet van het menselijk lichaam en trainingsleer.
  • geert Van den Broucke

    5 jaar geleden
    Wanneer je zonder excuses kunt toegeven dat een ander vandaag beter was ben je in mijn ogen een echt grote atleet. Chapeau Wout en Proficiat Toon
  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    @johan maddens: ik hoop dat dit de juiste analyse is, we zullen zien.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Wout begint na het WK veldrijden onmiddellijk op de weg , de anderen nemen een paar maanden rust . Moet Wout nu reeds in topvorm zijn , ik denk het niet .Indien hij zijn veldrit seizoen aan ziet als voorbereiding op de weg , heeft hij het toch niet zo slecht gedaan denk ik . Tijdens zijn voorbereiding steeds en overal op het podium . Ik zie Wout regelmatig wedstrijden winnen op de weg , hij kan spurten , tijdrijden en bergop rijden. In april krijgen we antwoord . Succes Wout .
  • PETER DE KERF

    5 jaar geleden
    Die Wuyts verpest mijn Cross niet meer Ik zet het geluid af en luister naar muziek en kan de cross beter volgen zonder dat uilskuiken en zijn Nijs Nijs Nijs enz ..