out: Florent Balmont

85' Wissel

in: Wesley Lautoa
out: Naim Sliti
Start wedstrijd 20:46 Plaats Monaco Stadion Stade Louis II Toeschouwers 6 418 Scheidsrechter Johan Hamel

AS Monaco en Tielemans rollen Dijon op

AS Monaco heeft vrijdagavond op de 26e speeldag in de Franse Ligue 1 een 4-0 zege geboekt tegen Dijon. Rode Duivel Youri Tielemans voetbalde 79 minuten mee bij de Monegasken.

Balde Keita (13.), Fabinho (69.), Rony Lopes (87.) en Kamil Glik (90.+1) stonden voor Monaco aan het kanon. De club uit het Vorstendom bezet momenteel de tweede plaats, op 9 punten van de autoritaire leider PSG. Dijon is twaalfde.

Zonder Rode Duivels Eden Hazard en Thibault Courtois plaatste Chelsea zich voor de kwartfinales van de Engelse FA Cup. Met een B-elftal klopten de “Blues” tweedeklasser Hull City met 4-0. Olivier Giroud scoorde op slag van rust zijn eerste doelpunt voor Chelsea.