Actrice Margot Robbie onherkenbaar voor nieuwe rol

© Photo News

De Australische actrice Margot Robbie (27) heeft goudblonde lange lokken en een stralende teint, maar daar is niets van te bespeuren op de set van haar nieuwste film ‘Mary, Queen of Scots’ . De ster, eerder te zien in ‘The Wolf of Wallstreet’ en ‘Suicide Squad’ draagt er een rode pruik en visagisten creëren het effect van een onzuivere huid.

vwh

Margot Robby kruipt in de prent in de huid van Koningin Elizabeth I, die leefde van 1533 tot 1603. De vrouw had rood krulhaar, een scherpe neus en niet de meest zuivere huid. Uit foto’s vanop de set blijkt dat de actrice er sterk op lijkt. Visagisten geven haar valse acne en ze draagt een rode pruik met een hoge haarlijn. Het resultaat? Zelfs de grootste fans van Margot Robbie moeten twee keer kijken eer ze hun idool herkennen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In ‘Mary, Queen of Scots’ wordt de befaamde relatie tussen koningin Mary I en koningin Elizabeth I belicht. De dames waren voerden een machtsstrijd en waren rivalen in de liefde, vrouwelijke leidsters in een mannenwereld. De twee moesten een evenwicht vinden tussen het huwelijk en onafhankelijkheid. “Hun band leidde tot een verhaal vol verraad, rebellie en complotten die het verloop van de geschiedenis hebben bepaald”, klinkt het in een persbericht van de film.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Margot Robbie in een totaal andere gedaante te zien is. In ‘I, Tonya’ gaf ze gestalte aan de voormalige kunstschaatsster Tonya Harding. Ze droeg pak dat haar iets rondborstiger maakte en een lange blonde pruik die recht uit de jaren 90 leek te komen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen