Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Screenshot.Beeld Google Images

Niets is lekkerder dan op een bewolkte, zelfs ietwat koude avond op de sofa te ploffen en de tv aan te zetten. En dan ook nog eens met een documentaire over inlichtingendiensten, een doodenge of hilarische film, of gewoon de UEFA Super Cup. Klik hier voor de volledige tv-gids.

De jacht op het kwade

In de eerste zes maanden van 2017 vielen meer dan 2500 gewonden en doden bij terroristische incidenten. En terwijl de achtergrond van de daders heel divers is, tekent er zich toch een patroon af. Hoe is het mogelijk dat ondanks al die sporen en bewijzen de inlichtingendiensten geen idee hadden dat die aanvallen beraamd werden?

Om 20.05 uur op Canvas.

The Lovely Bones

1970, Pennsylvania. De veertienjarige Susie Salmon werd verkracht en vermoord door een buurtbewoner. Vanuit het hiernamaals ziet ze hoe haar ouders haar dood verwerken én hoe haar moordenaar een nieuw slachtoffer kiest.

20.35 uur op Vitaya.

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Compleet van de pot gerukt vervolg op het klassieke sprookje, met Hans en Grietje als geharde huurmoordenaars op zoek naar heksen. Regisseur en scenarist Tommy Wirkola houdt de vaart er stevig in, en Gemma Arterton steelt de show als Gretel.

Om 20.35 uur op ZES.

UEFA Super Cup 2018

De UEFA Super Cup wordt dit jaar een Madrileens onderonsje tussen Real, de winnaar van de Champions League, en Europa League-laureaat Atlético. Kersverse aanwinst Thibaut Courtois staat mogelijk meteen tussen de palen tegen zijn ex-club Atlético.

Om 20.40 uur op Q2.

Thibaut Courtois bij Real Madrid.Beeld EPA

Evan Almighty

Steve Carell neemt de fakkel over van Jim Carrey in deze vervolgfilm op 'Bruce Almighty'. Zo leuk als in het origineel wordt het nooit, maar Carell is in vorm. Morgan Freeman neemt opnieuw de rol van God voor zijn rekening.

Om 22.20 uur op VTM.