© Jan Brys

Alle personeelsleden krijgen ‘Beleef Kapellen’-cheque van 35 euro

De personeelsleden van de gemeente Kapellen mogen rekenen op een geschenkencheque van 35 euro. die wordt uitgereikt met het oog op de eindejaarsfeesten. De voltallige gemeenteraad ging hiermee akkoord, behalve Vlaams Belang.

jbr

Jacobus Verhoeven (Vlaams Belang) stemde tegen. “Met deze cheques worden sommige winkels bevoordeeld en dat kunnen wij niet goedkeuren”, zo reageerde de Vlaams Belanger. “Dan moet u tegen stemmen”, zo reageerde burgemeester Dirk Van Mechelen (Open VLD), wat Verhoeven ook meteen deed.

Het moet trouwens één van de kortste gemeenteraadszittingen uit de geschiedenis van Kapellen zijn geweest. Na exact acht minuten had burgemeester Dirk Van Mechelen alle punten van de agenda overlopen. “Volgende zitting gaat het over de begroting. Ik zou jullie willen vragen dan meer tijd vrij te maken voor de zitting”, aldus Van Mechelen. Die volgende zitting vindt plaats op maandag 17 december. Dat is meteen de laatste gemeenteraadszitting in de huidige vorm. Vanaf januari zetelt dan de nieuwe samenstelling van raadsleden en schepenen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER