Top Team Putte neemt tijdens het hemelvaartweekend weer deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.© RR

Top Team Putte organiseert weer ritten voor goede doel: “We hopen iedere fietsliefhebber aan te trekken”

Putte -

Top Team Putte organiseert op zondag 5 mei voor de vierde keer een fietstocht voor het goede doel. Met de opbrengst nemen de organisatoren tijdens het hemelvaartweekend zelf deel aan de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

De organisatoren van de Top Team Ritten voorzien een familierit van 35 kilometer, toerritten van 70 en 100 kilometer en gravelritten van 70 en 100 kilometer. “Met deze vijf ritten hopen we iedere fietsliefhebber aan te trekken”, deelt Top Team Putte mee. “Voor de gravel- en toerritten is er een bevoorradingspost voorzien. Dit jaar is de sporthal van Ranst de bestemming. Voor deze ritten is een fietsgps van toepassing. Vanaf deze week zijn de GPX documenten beschikbaar op onze website. De familierit is is bewegwijzerd.”

De start bevindt zich aan de sportterreinen in de Tinstraat in Putte. Vertrekken kan tussen 8 en 12 uur. Voor de familierit kan dat tot 15u. Inschrijven kan zondag ter plaatse of online. “We hopen dat de weergoden ons zullen verblijden met wat lentezon”, zeggen de organisatoren. “ Dat mag dan wel eventjes blijven duren, want een week later beginnen we aan de 1000 km. We gaan er samen met de andere ploegen weer een succes van maken.” (kvro)

www.topteamputte.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners