N-VA Hulshout organiseert een open debatavond over de toekomst van Site Ter Nethe.© Joren De Weerdt

N-VA Hulshout plant debatavond over Site Ter Nethe: “Bepalend voor toekomst van gemeente”

Hulshout -

N-VA Hulshout organiseert op donderdag 25 april een open politiek debat over Site Ter Nethe. Ook Groen-Vooruit, Open VLD en Vlaams Belang tekenen present. Meerderheidspartij CD&V neemt niet deel.

Op Site Ter Nethe zijn onder meer een nieuw woonzorgcentrum, een woonproject voor mensen met een beperking, een nieuwe school en een nieuwe kinderopvang en naschoolse opvang gepland. Over enkele legislaturen verhuist mogelijk ook het administratief centrum van de gemeente ernaartoe. Er zou eventueel ook een nieuwe bibliotheek komen.

LEES OOK. Megaproject Ter Nethe op komst: “Geweldig mooi project voor onze jeugd én onze ouderen”

“Dit megaproject is bepalend voor de toekomst van Hulshout en zal een grote invloed hebben op iedere inwoner”, zegt N-VA-lijsttrekker Dries Van Hoof. “Bij vele burgers leven er nog vragen over de realisatie, financiering, beoogde termijnen en over de zorgcampus in het bijzonder. Daarom organiseren we hier met N-VA een open debatavond over.”

“Alle Hulshoutse politieke partijen zijn uitgenodigd om hun visie te geven en om alle vragen van burgers te beantwoorden”, vult voorzitter van N-VA Hulshout Sofie Van Lommel aan. “Ook Groen-Vooruit, Open VLD en Vlaams Belang schuiven mee aan tafel. Jammer dat meerderheidspartij CD&V niet in debat gaat met ons en met de burger.”

De debatavond vindt plaats om 20 uur in zaal de Vloeikens. De toegang is gratis. (kvro)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners