Twitter
Volledig scherm
© Twitter

"Je zal het nodig hebben": Huawei deelt gratis powerbanks uit aan mensen die aanschuiven voor de nieuwste iPhone

AppleAan fijne humor geen gebrek bij Huawei: de smartphonefabrikant deelde ruim tweehonderd powerbanks uit aan mensen die stonden aan te schuiven voor... de nieuwste iPhone. "Je zal het nodig hebben", stond er weinig subtiel op de verpakking te lezen.

33 reacties

  • Bart Vanlierde

    5 jaar geleden
    iOs of Android in het midden gelaten, vind ik dit toch wel een steengoede publiciteits stunt :D
  • Voornaam Achternaam

    6 jaar geleden
    Ik heb een Huawei gehad en die had de slechtste Micro USB-aansluiting ooit. Nu weer een Ulefone geÏmporteerd en die is straatlengtes beter.
  • Eddy Devos

    6 jaar geleden
    Apple heeft geweldige smartphones... na een dag op een festival kan ik niemand van mijn vrienden met een Iphone nog bereiken terwijl ikzelf nog 80% batterij heb op mijn Sony...
  • peter colson

    6 jaar geleden
    Neen Thomas, puur realisme. Als ik op de trein zie wie er is ingeplugd in een stopcontact, dan is het meestal iPhone. Ik moet zelfs geen lening aangaan, zoals velen, om de laatste nieuwe iPhone te kunnen kopen, maar dat snobistisch stuk blingbling komt niet in huis. Ik kan mijn geld veel beter spenderen.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Ed Leviud: die verschillen van snelheid is voor een mens onmerkbaar, dus verwaarloosbaar. Dat maakt van iphones echt géén betere smartphone. Maar val jij maar gerust voor hun yuppie-propaganda...