Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De Gendt wint voor derde keer in Catalonië: "Een van de mooiste prestaties uit mijn carrière"

WielrennenNa 2013 en 2016 is het dit jaar opnieuw prijs voor Thomas De Gendt in de Ronde van Catalonië. Onze landgenoot wist onderweg naar Camprodon stand te houden na - hoe kan het ook anders - een lang uitgesponnen aanval. De Gendt neemt met zijn ritzege ook de leiderstrui over van Alejandro Valverde.

37 reacties

  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Wat een klasbak, sterke beer, proficiat Thomas, volgend jaar Van Aert erbij.
  • Berthie Gijsen

    6 jaar geleden
    Mobistar heeft hem gewoon laten winnen !
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Groot gelijk jurgen de noor
  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat Thomas, jij bent één van laatste coureurs waarvoor een supporter nog koers wil kijken. Hopelijk volgt Wout Van Aert in jou voetsporen. Leuk dat de zogenaamde "toppers" zich weer eens misrekenden, hoewel hun ploegleiders beter hadden moeten weten. En morgen?, zonder zorgen blinken in die leiderstrui (ook al is het maar voor één dag). En Lotto zal mee blinken, Sergeant nog het meest van al.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    Thomas moet geen goed klassement rijden. Aub niet. We hebben al tactisch beter indelende wielrenners zoals monfort of jurgen vdb. Annonieme renners. Thomas is wellicht een van de laatste echte wielrenners die niet aan wieltjeszuigen doet, kansen grijpt en afwerkt. Fantastische renner die de kristallen fiets EN de flandrien verdient. Zijn enige nadeel is dat die voor rvv, pr of lbl winnaars zijn.