Emma Watson ziet haar relatie op de klippen lopen

© Isopix

Emma Watson (27) en William ‘Mack’ Knight (37) zouden zowat twee jaar een koppel hebben gevormd, maar de liefde tussen de twee zou zijn bekoeld. Ze werden voor het laatste samen in de openbaarheid gezien in mei en volgens bronnen zouden ze nu een einde aan hun relatie hebben gemaakt.

flb

Emma Watson schermt haar privéleven hardnekkig af en dus is er niet heel veel geweten over haar relatie met William ‘Mack’ Knight. De twee werden voor het laatst samen gezien in mei tijdens een uitje, maar sindsdien bleef het opvallend rustig. Volgens enkele bronnen zouden ze dan ook na een relatie van twee jaar besloten hebben elk hun eigen weg te gaan.

Ze werden voor het eerst samen gespot in oktober 2015 toen ze samen naar de musical 'Hamilton' gingen kijken. Tijdens hun relatie heeft de actrice nooit iets verteld over hem of haar liefdesleven, want ze houdt haar werk en haar privéleven strikt gescheiden. "Ik wil consistent zijn: ik kan niet over mijn vriendje praten en dan verwachten dat er geen paparazzifoto's van ons opduiken. Je kunt het niet allebei hebben", zei ze daarover ooit in een interview.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Watson zelf nog niet op het nieuws heeft gereageerd. "Ik praat niet over het privéleven van mijn cliënt", liet haar vertegenwoordiger wel al optekenen in een reactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen