Anna Nooshin op de rode loper bij de premiere van 'Fifty Shades Darker' in februari in Amsterdam.
Volledig scherm
Anna Nooshin op de rode loper bij de premiere van 'Fifty Shades Darker' in februari in Amsterdam. © ANP Kippa

Nederlandse modeblogger Anna Nooshin na 13 jaar weer vrijgezel

ShowbizzHet Nederlandse model en influencer Anna Nooshin (31) en haar vriend Danny Roumimper zijn uit elkaar. De twee hebben na dertien jaar een punt achter hun relatie gezet. 

0 reacties

  1. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.
  2. Ze wilde na ‘K3 zkt K3' nooit meer deelnemen aan een televisiewedstrijd, nu duikt Lauren De Ruyck op in ‘Sing Again’
    PREMIUM
    TV

    Ze wilde na ‘K3 zkt K3' nooit meer deelnemen aan een televisie­wed­strijd, nu duikt Lauren De Ruyck op in ‘Sing Again’

    “Ik wilde terug naar het normale leven.” Nee, de aanwezigheid van Lauren De Ruyck (28) in ‘Sing again’ lag niet voor de hand. Nadat ze in 2015 nét niet een van de nieuwe K3'tjes werd, keerde de zangeres het showbizzleven volledig de rug toe. “Ik vond het niet meer leuk”, aldus Lauren. Wat ze in tussentijd deed en of ze nog steeds een muziekcarrière ambieert, vertelt ze in dit gesprek. “Nadat ik gezongen had, begon ik te huilen van ontlading.”