Thomas Van Haute
Volledig scherm
© Thomas Van Haute

Eerste stappen in tv-wereld: Miss België gevraagd voor realitysoap in LA

Miss België Angeline Flor Pua is door een productiehuis in Los Angeles uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuwe serie omtrent ‘Internationale Miss-verkiezingen’.

0 reacties

  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    9

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. “Zijn kankerdiagnose heeft hem menselijker gemaakt”: Charles geliefder dan ooit na eerste ‘horrorjaar’ als koning
    PREMIUM
    royalty

    “Zijn kankerdia­gno­se heeft hem menselij­ker gemaakt”: Charles geliefder dan ooit na eerste ‘horrorjaar’ als koning

    De Britse koning Charles III (75) is geliefder dan ooit, aan het eind van zijn eerste jaar als monarch. Dat blijkt uit een nieuwe peiling naar de populariteit van de royals. Dat is opvallend, gezien de King een waar rampjaar achter de rug heeft, zowel als vader, als broer en als vorst. De man waarvan men dacht dat hij nooit de schoenen van zijn moeder zou kunnen vullen, maakt een ongeziene inhaalbeweging. Hoe is hij daarin geslaagd?