Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker
Volledig scherm
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker © EPA

Kim Cattrall reageert op politieke droom Cynthia Nixon, maar is niet erg enthousiast

CelebritiesCynthia Nixon zou graag gouverneur van New York worden. Waar haar 'Sex and the City'-collega Kristen Davis meteen haar steun toonde en zelfs al geld doneerde aan haar campagne, reageert actrice Kim Cattrall eerder koeltjes op het hele gebeuren. 

1 reactie

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Met sex wordt je zelfs president van de VS dus
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen
    Celebrities

    KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen

    Justin Timberlake (43) heeft z'n ‘Forget Tomorrow World Tour’ afgetrapt in Vancouver. Vooral het zwevende podium van de zanger deed de monden openvallen bij heel wat fans. Terwijl hij z'n hit ‘Mirrors’ zong, zat Timberlake vast in een veiligheidsharnas op een platform dat heen en weer schommelde. Op het einde van het nummer klapte het podium weer dicht. “Straf dat hij niet naar beneden is gedonderd", klonk het bij de fans. Op 3 en 4 augustus toont de zanger z'n kunstjes in het Antwerpse Sportpaleis.