Kanye West en Kim Kardashian.
Volledig scherm
Kanye West en Kim Kardashian. © photo_news

Dieven breken in in villa Kim en Kanye

Een inbreker heeft geprobeerd spullen uit auto's te stelen bij de villa van Kim Kardashian en Kanye West in Los Angeles. TMZ meldt dat de inbraak, in de nacht van donderdag op vrijdag, nagenoeg mislukte en dat de dief alleen een iPhone van een personeelslid wist te stelen.

  1. KIJK. Topmodellen en beste vriendinnen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium
    Celebrities

    KIJK. Topmodel­len en beste vriendin­nen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium

    Mariah Carey (55) kreeg een heuse verrassing tijdens haar optreden in Las Vegas. Heidi Klum (50) en Tyra Banks (50) doken plots naast haar op, op het podium. Als echte fashionista's werkten ze de make-up van Carey bij en ook haar haren werden onder handen genomen. Heidi en Tyra zijn al 27 jaar lang bevriend en werkten geregeld samen op de catwalk en in fotoshoots. Zo waren ze beiden ook Victoria’s Secret Angels. “Heidi, voor altijd mijn dierbare engel”, schrijft Tyra bij een foto van hun twee.
  2. KIJK. Hollywood-hartenbreker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”
    CELEBRITIES

    KIJK. Hollywood-hartenbre­ker Chris Pine ziet er plots “verwilderd” uit op rode loper: “Ik geef er geen fuck meer om”

    Er vielen heel wat monden open tijdens de première van de nieuwe film ‘Poolman’ in Los Angeles. Acteur Chris Pine stapt er de rode loper op met een heel andere look dan we gewoon zijn van de acteur, die anders altijd strak in het pak zit. Pine heeft nu lange haren en een verwilderde baard. Hij koos ook voor een korte short en een ‘I love L.A.’-T-shirt. “Er komt een punt in je leven dat je geen ‘fuck’ meer geeft over anderen hun mening en dat je aandoet waar je zin in hebt. Ik zit duidelijk op dat punt”, verklaart de Amerikaanse acteur.