© Willy

Roos Van Acker verlaat Studio Brussel voor radiozender Willy: “Tijd voor een nieuw avontuur”

Roos Van Acker stapt over naar radiozender Willy. Vanaf eind augustus vervoegt ze de Willy-bende als nieuwe dj achter de microfoon. Dat heeft DPG Media bekendgemaakt.

jvh
Bron: BELGA

Van Acker stapt over van Studio Brussel en De Tijdloze radio, waar ze de voorbije jaren aan verschillende programma’s heeft meegewerkt. “Het is voor mij tijd geworden voor een nieuw avontuur en om uit de comfortzone te stappen. Dat is pas echt rock-’n-roll! Het lijkt me heerlijk om te mogen meebouwen aan dat stoere station en voortaan ook deel te mogen uitmaken van de Willy-bende. Ik kijk met weemoed terug maar vol goesting vooruit”, zegt Van Acker.

Roos Van Acker begon als zangeres bij de groep Eden, maar werd al snel opgemerkt door TMF, waar ze als veejay aan de slag ging. Niet veel later startte ze bij Studio Brussel om daar meer dan 25 jaar te blijven. Daarnaast was Roos op het scherm te zien als host in programma’s als Expeditie Robinson en Peking Express op het toenmalige VT4, en in Uit de Kast op VTM. Sinds 2016 geeft ze les aan de hogeschool Thomas More Mechelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER