Salah krijgt banbliksems van het internet over zich heen voor gefrustreerde reactie na goal Liverpool

Het was een vreemd beeld, dat al snel viraal ging: Mohamed Salah, de ster van Liverpool, die zijn frustraties de vrije loop liet door met een drinkbus te slaan vlak nadat ploegmaat Roberto Firmino het winnende doelpunt scoorde tegen PSG. Het kwam hem op aardig wat banbliksems op sociale media te staan.

wic

Uit beelden van vlak na het doelpunt bleek echter dat Salah wel met zijn armen de lucht instond - het is dus niet zo dat de Egyptenaar niet blij was dat zijn team gescoord of gewonnen had.

Waarom dan toch het flesje water tegen de grond smijten? Opluchting, allicht. Salah lag immers rechtstreeks aan de basis van de gelijkmaker van PSG, enkele minuten voor tijd. De Egyptenaar werd daarop ook gewisseld door Firmino, die in blessuretijd het foutje van Salah goedmaakte met de 3-2.