Ashton Kutcher en Mila Kunis.© Getty Images

Na heisa rond veroordeelde co-ster: Ashton Kutcher en Mila Kunis niet meer in ‘That ‘90’s show’

Aan het eerste seizoen van de revival van ‘That ‘70s show’ werkten Mila Kunis (40) en Ashton Kutcher (46) nog mee. Maar voor de nieuwe opnames geven ze verstek.

Het acteurskoppel had een kleine bijdrage in de eerste reeks van That ‘90s show. “En daarmee hebben we ons steentje bijgedragen. Dat was voldoende”, zei Kunis deze week in Entertainment tonight op de Amerikaanse televisie.

In de wandelgangen is echter te horen dat de makers Kunis en Kutcher niet meer wilden omdat ze publiekelijk steun gaven aan voormalig That ‘70’s show-acteur Danny Masterson. Die kreeg vorig jaar dertig jaar cel wegens verkrachting. Later trok het koppel die steun weer in, maar de schade was al aangericht.

LEES OOK.RECENSIE. ‘That ‘90s Show’: Een warm dekentje van nostalgie ***

That ’90s show is een vervolg op That ’70s show, waarin Kunis en Kutcher een hoofdrol speelden. Kunis vertolkte in de originele reeks het personage Jackie Burkhart en Kutcher was Michael Kelso in de reeks. De acteurs leerden elkaar eind jaren negentig kennen op de set, maar kregen pas in 2012 een relatie. Kunis en Kutcher zijn negen jaar geleden getrouwd en hebben inmiddels twee kinderen. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER