De Samsung Galaxy Fold.
Volledig scherm
De Samsung Galaxy Fold. © AP

Reviewers staan versteld: vouwbare telefoon van Samsung al na twee dagen kapot

De eerste exemplaren van de Samsung Galaxy Fold zijn deze week aangekomen bij journalisten, bloggers en andere reviewers. Enkelen van hen rapporteren nu al problemen. Het scherm van hun toestel heeft het na twee dagen begeven, zo blijkt. Samsung zegt de problemen te zullen onderzoeken, maar heeft er ook al een verklaring voor.

93 reacties

  • Steven Colpaert

    5 jaar geleden
    Hahaha wat ne zever!ik heb al bijna 3 jaar mijn smartphone ne samsung j5 niks van problemen mee!zolang die goed werkt doe ik die niet weg!ik ben gene snob die wil pronken met het nieuwste modelleke!
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als je er 2000 kan aan uitgeven dan kan je toch elke maand een nieuwe kopen. Dan moet dat toch niet langer mee gaan. Toch niet in de wegwerpsamenleving.
  • Els P

    5 jaar geleden
    Het niveau van ontwerpers anno 2019.
  • Chris D'HELDT

    5 jaar geleden
    Waarom een vouwbare telefoon . Maak ze gewoon terug kleiner dan moet ge ze niet opvouwen . Wat voor iets belachelijk is dit nu weer
  • Bart Janssens

    5 jaar geleden
    Was te verwachten. In de hands On room vlak na de introductie stonden de fold phones onder glas. Zowel Google als Apple zouden te kennen gegeven hebben dat plooibaar gorillaglas nog niet op punt staat. Samsung en Huawai gebruiken polymeren, plastic dus. Is niet goed