© Photonews

“Harvey Weinstein schepte op over seks met Jennifer Lawrence”

Tijdens de rechtszaak tegen Harvey Weinstein heeft een actrice die anoniem wil blijven vrijdag uitgesproken dat de filmproducent tegen haar heeft opgeschept dat hij seks heeft gehad met Jennifer Lawrence.

ehu

Volgens Variety zou de vrouw een zaak tegen Weinstein hebben aangespannen omdat hij haar zou hebben gedwongen tot orale seks. Ook zou hij verschillende keren gemasturbeerd hebben in haar bijzijn en dreigde hij haar carrière te dwarsbomen als ze zou tegenstribbelen.

In de rechtbankdocumenten staat te lezen dat de gevallen filmproducent de actrice in 2013 in zijn kantoor tegen de grond zou hebben gewerkt om vervolgens haar ondergoed uit te doen. Zodra de actrice duidelijk maakte hier niet van gediend te zijn, vroeg hij haar of ze wel echt actrice wilde zijn.

Hij zou haar hebben gezegd haar ’dromen uit te kunnen laten komen’ met als bewijs: “Ik ben naar bed geweest met Jennifer Lawrence en zie hoe ver ze gekomen is: ze heeft net een Oscar gewonnen.” Lawrence ontkende dit vrijdag. “Mijn hart breekt als ik denk aan alle vrouwen die slachtoffer zijn van Harvey Weinstein”, reageert ze. “Ik heb alleen een professionele relatie met hem gehad. Dit is weer een voorbeeld van de leugens die hij gebruikte om talloze vrouwen in de val te lokken.”

Weinstein wordt door tientallen vrouwen beschuldigd van verkrachting, aanranding en seksuele intimidatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer