Wanneer gebruikers voor een duurdere smartphone gaan, doen ze dat meestal voor het scherm.
Volledig scherm
Wanneer gebruikers voor een duurdere smartphone gaan, doen ze dat meestal voor het scherm. © Unsplash / Freestocks.org

Vier high-end smartphones met belachelijk goede beeldkwaliteit

MultimediaNaast de camera is het scherm een van de belangrijkste factoren in de keuze voor een bepaalde smartphone, zeker wanneer het om een duurdere high-end smartphone gaat. Deze vier toestellen hebben een beeldschermkwaliteit die enkele jaren terug nog ongezien was. 

13 reacties

  • Alain Stuker

    5 jaar geleden
    Ik weet nog altijd niet wat je met een smartphone moet doen. Mijn echtgenote ook niet. Elkaar fotootjes sturen? Waarom? Waarvoor? Hebben we zo weinig te doen?
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Simpele, heel goedkope Wiko Wim lite. Doet alles wat hij moet doen. Mijn dochter heeft een hele dure iPhone.Ik vind die van mij even goed als die van mijn dochter, foto's zelfs beter dan deze van haar plus het feit dat zij met de hare soms geen verbinding heeft terwijl ik blijf doorbellen. Wanneer ik er nu nog 9 als de mijne koop zit ik ongeveer aan de prijs van die van haar!
  • Mike mardulier

    5 jaar geleden
    Ja de note 9 kan ik over meespreken dat is een goede smartphone is. Heb juist één gekocht en heel content van
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Waarom zo'n hoge resoluties op zo'n klein schermpje? Misschien voor een VR bril? Anders gaan jetogen amper het verschil zien tussen een dure en goedkopere gsm met lagere resolutie.
  • Dieter Claeys

    5 jaar geleden
    Kvraag me af waarom de oneplus hier niet bij staat 40% goedkoper dan al de rest hier vermeld. Dan zwijgen we nog over de batterijduur... en geen enkel toestel die zo uitbreidbaar is. En het werkgeheugen en trekpaard. Samsung, apple ja man wat een verschil met hen... en toch zwijgen er over...