Alle winkel van New Look in ons land moeten sluiten.
Volledig scherm
Alle winkel van New Look in ons land moeten sluiten. © rv

Verbolgen werknemers failliete kledingketen New Look trekken naar premier Michel

BinnenlandEen honderdtal verbolgen werknemers van de failliet verklaarde kledingketen New Look trekt maandagvoormiddag naar het kabinet van premier Michel. Dat meldt de christelijke bediendebond LBC-NVK. "Wij denken rond 11 uur bij het kabinet aan te komen", zegt vakbondssecretaris Jörgen Meulders van LBC-NVK.

10 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als ze in het buitenland blijven bestaan dan is dat geen bankroet, Fons Casteels. Maar gewoon een reorganisatie. Zoals veel andere grote internationale bedrijven regelmatig doen. Dan moeten opzegvergoedingen door het bedrijf en niet door de belastingbetaler betaalt wordt. Maar onder neoliberale regeringen kan blijkbaar alles afgeschoven worden op de burger. Ook de sluitingskosten van filialen van buitenlandse bedrijven.
  • Verona Veloso

    5 jaar geleden
    Meneer Casteels, mijn bloed kookt als ik uw reactie lees. Ik als (ex) werknemer van New Look kan u garanderen dat ze het niet slecht doen met bijna ZES HONDERD WINKELS en een van de top ketens in de UK en dan ons zo int zak zetten en de belgische kassa daarvoor te laten betalen. En btw, de fonds betaal zeker niet alles wat we moest krijgen, zeker niet voor wie al 10,12,15 jaar in diens is. Een beetje respect aub en informeet u voordat je iets zegt
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    Mijnheer Casteels : Trump is de superman, Hier ga je wederom de buitenlanders verdedigen en onze mensen afbreken ... Hoepel op met je opruiende taal aub, ga naar Amerika of Engeland als het daar toch zoveel beter is ...
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    Het hangt er natuurlijk vanaf, Fons Casteels, of er ondertussen geen goederen of andere financiële middelen richting Groot-Brittannië zijn gevloeid vooraleer het faillissement aan te vragen. Het is nu aan de curator om dat te trachten te achterhalen.
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Naar Michel? Ze zouden meer winnen met niet te gaan. Zullen de ontgoocheling niet meemaken