© Getty Images

Ruud van Nistelrooij staat te popelen om weer T1 te worden (en verwijst naar Club Brugge?): “Een club met een goed profiel kan ook best in België zitten”

Een jaar na zijn vertrek bij PSV kijkt Ruud van Nistelrooij uit naar een nieuwe uitdaging als hoofdcoach. In een interview met het Nederlandse AD vertelt hij over zijn toekomst en verwijst hij subtiel naar Club Brugge.

Jorunn Vannoorden

De gewezen aanvaller van o.a. Manchester United en Real Madrid vertelt bij AD dat hij te popelen staat om opnieuw als T1 aan de slag te gaan. Hij wil wel naar een club met een goeie technische directeur en waar het plaatje klopt. Van Nistelrooij gaat straks dus niet zomaar bij de eerste de beste club aan de slag.

Zo heeft de Nederlander wel een aantal droombestemmingen op het lijstje. “We kijken het meest in landen waar ik zelf heb gespeeld”, aldus Van Nistelrooij. Zo lijken Nederland, Spanje, Engeland, Duitsland de mogelijke landen voor een nieuw trainerschap van de gewezen spits.

“Maar een club met een goed profiel kan ook best in België zitten”, verwijst Van Nistelrooij subtiel naar Club Brugge. Blauw-zwart polste recent nog naar de Nederlander als hoofdcoach voor volgend seizoen. “Ik blijf zeker binnen West-Europa. En ik ga niet werken in de woestijn. Ik wil laten zien wat ik kan als trainer”, is Van Nistelrooij alleszins gemotiveerd voor zijn rentree als coach. Alleen rest de vraag: waar?

© DeFodi Images via Getty Images

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer