De tribune kon gerealiseerd worden door verschillende acties die de ouderraad doorheen de jaren heeft georganiseerd.© if

Basisschool De Eeckberger heeft eigen buitenklas: “Leerlingen kunnen voortaan les volgen op tribune”

Sint-Gillis-Waas -

Basisschool De Eeckberger in Sint-Gillis-Waas heeft een deel van hun speelplaats omgevormd tot een eigen buitenklas. De tribune werd gerealiseerd dankzij verschillende acties van de ouderraad.

“Met het Stroopersbos om de hoek en het jaarthema ‘Wij vliegen buiten!’ werd de ouderraad geïnspireerd om een deeltje van de speelplaats om te vormen tot buitenklas”, vertelt Timothy Raemdonck, voorzitter van de Ouderraad. “Dat deeltje van de speelplaats wordt nu gebruikt als rustig hoekje en dankzij de plaatsing van een tribune kan de ruimte nu ook gebruikt worden om buiten lessen te volgen. We willen iedereen bedanken die aan het project heeft meegewerkt, zoals Maarten van Maarten Construct, die deze tribune heeft gebouwd, aan alle sympathisanten die enthousiast meedoen met onze acties en de ouders en familieleden van de schoolgaande kindjes voor het kopen en verkopen van onze koekenpakketjes.” (yjs)

Zo ziet de nieuwe buitenklas eruit.© if

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER