© Vicky Boonen

Met de gasten van vzw Cielo d' Angeli naar de politie

Eindelijk was het zo ver: Jennifer, Alexa, Michael en hun twee begeleiders (Anja en Ward) van vzw Cielo d’ Angeli trokken naar het politiekantoor in Meeuwen.

Vicky Boonen

Voor Jennifer was dit een speciale dag: politie interesseert haar namelijk mateloos. "Eenmaal ter plaatse werden we met opgewacht door hoofdinspecteur Geert", klink het bij de gasten en begeleiders van Cielo d’ Angeli. "Hij stond ons graag te woord en gaf ons een interessante rondleiding. Jennifer mocht zelfs een écht politie-uniform aantrekken: ze glunderde van fierheid en voelde zich even een echte agente!"

Ook kregen de bezoekers een kijkje achter de schermen en in de garage. "Net op het moment dat we rechtsomkeer wilden maken ging de garagepoort omhoog: inspecteur Jurgen kwam binnengereden. Hij nam de rondleiding van de hoofdinspecteur over en leerde Jennifer nog enkele kneepjes van het echte politiewerk. Jennifer mocht zelfs even boef spelen: ze kreeg het bevel om met handen en benen gespreid tegen de muur te gaan staan waarna ze in de boeien werd geslagen. Vervolgens moest ze instappen in de politiewagen en werd ze overgebracht naar de boevengevangenis. Net echt! Toen inspecteur Jurgen de handboeien wou uitdoen bleek de sleutel “verdwenen” te zijn. Gelukkig was dit maar een grap. Even dacht Jennifer dat ze écht naar de gevangenis moest! Om af te sluiten mocht ze zélf de aanwezige werkman boeien. Kortom, dit was een topnamiddag voor ons en zéker voor Jennifer! Super bedankt wijkteam Meeuwen.Ook een foto van Jennifer met het hele wijkteam mocht niet ontbreken."

Meer info: www.vzwcielodangeli.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer