Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters

Metallica staat nu officieel 500 weken in Billboard 200

MuziekDe Amerikaanse metalband Metallica heeft een opvallend succes behaald in de hitlijst Billboard 200. Met het gelijknamige album, ook wel bekend als 'The Black Album', staat de band al 500 weken op rij in de wekelijkse klassering van de 200 best verkochte albums.

1 reactie

  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    500 weken, da's minder dan 10 jaar - die plaat is meer dan 25 jaar oud en staat nu pas in die billboard?
  1. Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”
    PREMIUM
    2

    Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”

    Tranen en jolijt bij de Swifties. Na amper een dag is ‘The Tortured Poets Department’ — het nieuwe album van Taylor Swift (34) — de meest gestreamde plaat in de geschiedenis van Spotify. Drie Vlaamse Swifties vertellen over de impact van Taylor Swift op hun leven, de duizenden euro’s die ze al uitgaven aan haar én de boodschap achter het nieuwe album. “Na vijf jaar is mijn sleeve van Taylor Swift af. 7.000 euro, maar mijn vriendin ging meteen akkoord", vertelt Mike (34).
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.