Assist van Thorgan Hazard maar Mönchengladbach krijgt vijf tegengoals om de oren

Een assist van Thorgan Hazard in de beginfase heeft Borussia Mönchengladbach weinig opgebracht in het Bundesliga-duel tegen Bayer Leverkusen. Hazard en co kregen een 1-5 om de oren.

Thorgan Hazard zorgde met een assist voor Fabian Johnson (7.) mee voor een vroege voorsprong van Mönchengladbach tegen Bayer Leverkusen, maar na de rust drukte Leverkusen door. Sven Bender (48.) maakte de gelijkmaker, Leon Bailey (ex-Genk,59.) de 1-2, Julian Brandt (61.) de 1-3. Kevin Volland (69.) en Joel Pohjanpalo (81.) dikten zelfs nog aan tot 1-5. Stuttgart, met Orel Mangala in de basis, verloor met 1-0 bij Leipzig na een doelpunt van Marcel Sabitzer (23.).

In Schotland plaatste Celtic Glasgow, met Dedryck Boyata 90 minuten in de ploeg, zich voor de halve finales van de League Cup. Het ging met 2-4 winnen bij Hibernian.