ANP
Volledig scherm
© ANP

Hofdame van Elizabeth valt van de trap (en mist de queen op een haar)

RoyaltyKoningin Elizabeth is erg geschrokken door de val van haar hofdame Mary Morrison. De 81-jarige dame vergezelde de koningin naar een feestje toen ze haar balans verloor op de trap en hard viel. Tijdens de val miste ze de koningin op een haar na.

1 reactie

  • Amber Habex

    6 jaar geleden
    dat is toewijding!
  1. Harry en Meghan maken indruk in Nigeria, maar de tour legt ook een pijnlijke waarheid bloot
    PREMIUM
    Royalty

    Harry en Meghan maken indruk in Nigeria, maar de tour legt ook een pijnlijke waarheid bloot

    Ze zijn het niet meer gewend, maar het regent momenteel lof voor Harry (39) en Meghan (42). De Britse prins en zijn echtgenote trokken naar Nigeria voor een korte promotietour voor de Invictus Games, waarvan Harry nog altijd het gezicht is. Het bezoek voelde ronduit koninklijk aan, Harry was erg betrokken en Meghan wist indruk te maken met haar mooie jurken. Maar is alles geen symptoom van een onderliggend probleem? “Als ze het iets langer had volgehouden, had ze misschien overal populair kunnen zijn.”
  2. EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”
    PREMIUM
    royalty

    EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

    Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de doorpas van haar outfit voor de nationale feestdag. “Daar zal ik een futuristisch statement maken waar alle Belgen deel van uitmaken.”