De papa speelt met zijn dochtertje op het plein voor de kathedraal, net voor die vuur vat.
Volledig scherm
De papa speelt met zijn dochtertje op het plein voor de kathedraal, net voor die vuur vat. © Twitter/Brooke Windsor

"Zoektocht voorbij": toeriste vindt papa die voor de Notre-Dame met dochtertje aan het spelen was

“De zoektocht is voorbij”, tweette de Amerikaanse toeriste Brooke Windsor zonet. “De foto heeft de vader en zijn familie bereikt.” Via Twitter probeerde Windsor de vader op te sporen die zo’n uur voor de Notre-Dame in Parijs vuur vatte, op het plein voor de kathedraal met zijn dochtertje aan het spelen was. Windsor kon het tafereel - ongewild - vastleggen op foto.

1 reactie

  • jean-pierre dermaut

    5 jaar geleden
    Betreffende de heropbouw van het kerkje :De franse miljardairs die met hun miloenen smijten voor de heropbouw zijn echte opportunisten . 1 / Ze kunnen de volgende jaren de geschonken bedragen inbrengen in hun belastingen .2 / Ze scheppen zich tegenover de franse dommerikken een imago . 3 / Door hun zogezegde solidariteit zullen ze hun verkoop cijfers opkrikken . De fanatieke franse midden motor zal zich verplicht voelen ook een steentje bij te dragen ,maar die krijgt daar niets voor terug .
  1. VS waarschuwen voor dodelijke drug als nieuw wapen in Russische oorlogsvoering: “Stuur gasmaskers naar Oekraïne!”
    PREMIUM
    25

    VS waarschu­wen voor dodelijke drug als nieuw wapen in Russische oorlogsvoe­ring: “Stuur gasmaskers naar Oekraïne!”

    Rusland vecht de loopgravenoorlog in Oekraïne steeds vaker uit met chemische wapens. Tot nu toe gaat het vooral om traangasgranaten, maar de Verenigde Staten waarschuwen nu ook voor synthetische opioïden. Die zijn berucht als levensgevaarlijke drug, maar kunnen ook als wapen dienen. Rusland heeft ze al gebruikt om terroristen te bestrijden en zou plannen hebben om dat ook in oorlogssituaties te doen. We leggen uit hoe dat in zijn werk zou gaan en wat de gevaren zijn.
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestijnen - Media Israël: Gazanen ontvluchten massaal Rafah uit angst voor aanval
    LIVE
    699

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. VS starten bouw haven voor hulp aan Palestij­nen - Media Israël: Gazanen ontvluch­ten massaal Rafah uit angst voor aanval

    De VS en 17 andere landen roepen donderdag op tot de vrijlating van gijzelaars door Hamas en zeggen dat er een deal op tafel ligt die in ruil daarvoor een staakt-het-vuren biedt. Ondertussen ontvluchten Palestijnen de stad Rafah massaal door een dreigend Israëlisch offensief. Minstens 150.000 burgers zouden de afgelopen weken zijn vertrokken, aldus Israëlische media. In dezelfde stad zijn een werknemer van het Belgische agentschap Enabel en zijn zoontje omgekomen bij een Israëlisch bombardement. Dat meldt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) op X. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.