Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Speelplein in quarantai­ne na besmetting

    In het Antwerpse Mortsel moeten 27 kinderen van de speelpleinwerking twee weken in quarantaine, nadat een papa en zijn kind positief testten op Covid-19. Ook het personeel en de jobstudenten gaan in quarantaine, hoewel zij negatief testten. Vorige week woensdag - de eerste week dat de speelpleinwerking open was - meldde een vader dat hij besmet was. Enkele ouders zouden toen al hun kinderen thuisgehouden hebben. Vrijdag werd bevestigd dat ook het kind positief getest had. "Dan hebben we beslist de speelpleinwerking twee weken stop te zetten. De ouders van de 27 toen aanwezige kinderen zijn hen komen halen", klinkt het bij het stadsbestuur. Op de speelpleinwerking komen ook nog andere kinderen, zoals op zomerkampen en creakampen, maar die hoeven niet in quarantaine. "De bubbels worden strikt gescheiden", aldus bevoegd schepen Livia Moreau (Open Vld). (BSB)
  2. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.