Angelo Moretti in zijn pas geopende winkel aan de Bredabaan.© Jan Brys

Anmor Accessories zijn nu ook te koop aan de Bredabaan in de parkgemeente

Brasschaat -

Aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opende Angelo Moretti zijn derde Anmor Accessories. Na Antwerpen en lier is het nu de parkgemeente. Angelo verkoopt er zijn juwelen, handtassen en andere accessoires.

Acht jaar geleden opende Angelo Moretti zijn eerste winkel. Dat was in de Groendalstraat in het centrum van Antwerpen.

“Vier jaar geleden begon ik mijn eigen merk te ontwerpen. Na Antwerpen begonnen we uit te kijken naar nieuwe locaties. Die vonden we eerst in de Antwerpsestraat in Lier en kort daarna hier in Brasschaat, pal in het centrum. We hebben het pand hier een opfrisbeurt gegeven en er onze eigen stempel op gedrukt”, zegt oprichter, ontwerper en CEO van Anmor Accessories.

Anmor Accessories.© Jan Brys

“We verkopen juweeltjes, gaande van 15 tot 250 euro, handtassen van 60 tot 400 euro, sjaals en nog veel meer. Het is een zeer ruim aanbod. Ook fantasiejuweeltjes van andere merken bieden we te koop aan. We leveren ook in 150 winkels in de Benelux. Ik ontwerp alles in mijn kantoor in Antwerpen. De juweeltjes worden in Italië handgemaakt. Ze zijn echt voor alle leeftijden, van 16 tot 99 jaar”, zegt Angelo die gepassioneerd is door juweeltjes.

Anmor Accessories opent de deuren op zaterdag 18 mei. Voor de bezoekers staat er een hapje en een drankje klaar. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners