© Kioni Papadopoulos

Na de verwarring: elke loper van de 10 Miles kan vandaag toch gewoon zijn uitslag raadplegen

Er ontstond gisteren wat verwarring over de tijdsregistratie op de AG Antwerp 10 Miles & Marathon. In de namiddag werd het bericht verspreid dat de tijdsregistratie werd stopgezet. Toch kunnen alle lopers vandaag hun uitslag met video raadplegen op de Mypage pagina. Van de marathonlopers staan ook alle foto’s online, de foto’s van de 10 Miles komen ten laatste dinsdagmorgen online.

rvr

“We zijn nooit gestopt met het registeren van de tijd. In de loopnummers van elk deelnemer zit een chip. Op verschillende meetpunten op het parcours werd de tijd van de lopers automatisch geregistreerd. Die meting is nooit stilgelegd”, zegt Gert Van Goolen van organisator Golazo.

“Wel hebben we duidelijk gecommuniceerd naar de lopers dat een goede tijd lopen niet van belang was. Onze medewerkers hebben de lopers onderweg aangemoedigd om het kalmer aan te doen. Het wedstrijdelement was niet langer van belang”, aldus Van Goolen. Lopers die de finish niet gehaald hebben, kunnen Golazo contacteren om alsnog een medaille toegestuurd te krijgen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Antwerp 10 Miles