© Leo De Nijn

Nieuwe clubkleuren en nieuwe uitrusting voor fusieclub RAM

Fusieclub Regionale Atletiekverenigingen Mechelen (RAM) werd zaterdag voor het eerst in haar bestaan in nieuwe wedstrijdsinglets en vernieuwde clubkleuren gestoken.

Leo De Nijn

Fusieclub RAM bestaat zeventien jaar. “In 1923 startte het allemaal met FCM met stamnummer 17, en dat is ook het stamnummer van de club gebleven. Dat betekent dat wij de laatste vijf jaar richting 100 jaar Mechelse atletiek hebben ingezet. De shirtsponsoring geeft onze club meer uitstraling, maar ook financiële steun. Daar zijn we onze sponsor zeer dankbaar voor. Dat is nodig want we hebben op dit ogenblik méér dan 300 actieve leden, waaronder heel veel jongeren”, vertelt voorzitter Jasper Jacobs van RAM.

Running Store Duffel is de eerste shirtsponsor in de RAM-geschiedenis. Het nieuwe shirtdesign geeft in de eerste plaats de verschillende afdelingen weer binnen RAM. “Een afdeling Kapelle-op-den-Bos (geel-blauw, een afdeling Willebroek (oranje-zwart- en een afdeling Mechelen (rood-geel). Atletiek zit mee in de lift en spreekt veel jongeren aan”, stelt Jacobs.

© Leo De Nijn

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER