Inner Wheel Zoersel op de kerstmarkt in Zoersel, waar de dames geld inzamelden voor sociale kruidenier de Netzak.© rr

Nieuwe serviceclub voor en door vrouwen Inner Wheel houdt Aperitief Conférence

Zoersel -

In Zoersel is er een nieuwe serviceclub opgestart, Inner Wheel-Zoersel, voor en door vrouwen. Ze zijn een afdeling van de grootste vrouwelijke serviceclub ter wereld, die bestaat sinds 1924.

Werelwijd zijn er meer dan 100.000 leden in 103 landen. Inner Wheel Belgie Luxemburg telt meer dan 2.000 leden verdeeld over 77 clubs.

Een tiental dames heeft het initiatief genomen om samen de plaatselijke noden aan te pakken. Als club in oprichting zoeken ze nog dynamische leden, van elke leeftijd. Maar vooral willen ze jongeren aanspreken om zich sociaal hierin te engageren.

Om de nodige fondsen te werven hebben ze aan de Kerstmarkt Zoersel deelgenomen. De opbrengst ging naar sociale kruidenier de Netzak. Hun volgend initiatief is een ludieke Aperitief Conférence, zondag 28 april om 10.30 uur. Iedereen is welkom met grappen en grollen, muziek en meezingers. Na dat gezellige moment nemen ze samen het aperitief om daarna thuis of elders rustig te gaan lunchen en na te genieten.

Iedereen is zondag 28 april om 10.30 uur welkom in domein ARTlant, Oostmallebaan 93/95 in Zoersel. Het einde wordt verwacht rond 12 uur. Ook wie zin heeft om zich te engageren bij Inner Wheel Zoersel is dan welkom. (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners