BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sanne Cant na tiende tricolore: “Net als Liboton? Ik zal pas later beseffen wat dit betekent”

VeldrijdenTien op rij. Sanne Cant heeft het huzarenstukje van Roland Liboton in de jaren tachtig herhaald. De 28-jarige wereldkampioene van IKO-Beobank was dan ook blij na haar Belgische titel in Kruibeke. Cant trekt met vertrouwen naar het WK, maar last eerst nog een stage in en daar moet zelfs de Wereldbeker in Pontchâteau voor wijken.

0 reacties

  1. “Wat moet hij, voorlopig de beste ooit, nog meer bewijzen?”: Michel Wuyts over mogelijk laatste WK van Van der Poel
    PREMIUM
    11

    “Wat moet hij, voorlopig de beste ooit, nog meer bewijzen?”: Michel Wuyts over mogelijk laatste WK van Van der Poel

    Het Tsjechische Tabor is dit weekend de plaats van afspraak voor het WK veldrijden. En dat voor de vierde maal in de geschiedenis. De drie laureaten tot dusver? Erwin Vervecken in 2001, Zdenek Stybar in 2010 en... ene Mathieu van der Poel in 2015. De Nederlandse titelverdediger kan zondag al zijn zesde wereldkroon in het veld pakken. En zijn laatste? “Wat moet Mathieu, voorlopig de beste ooit, nog meer bewijzen?”, reageert wielerexpert Michel Wuyts. “Spaanse zon biedt zoveel meer voorsprong.”
  2. Zonnepanelen met 40 jaar garantie: zijn ze echt van hogere kwaliteit of is het louter een verkooptechniek?
    Livios

    Zonnepane­len met 40 jaar garantie: zijn ze echt van hogere kwaliteit of is het louter een verkoop­tech­niek?

    Solar Solutions Group - AEG’s leverancier van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen - pakte onlangs uit met een nieuw model van zonnepanelen. Niet zozeer het paneel zelf sprong in het oog, maar wel de garantie van 40 jaar die eraan vasthangt. Maar betekent dat ook dat de zonnepanelen daadwerkelijk beter zijn? Of is de garantie eerder een marketingstrategie om de verkoop aan te zwengelen? Bouwsite Livios zoekt uit wat de regels rond garanties zijn.