EPA
Volledig scherm
© EPA

Spaanse luchthaven waarschuwt voor deze 10 criminele trucs

Oplichters en gauwdieven in Spanje wrijven zich in de handen nu het toeristische seizoen stilaan op volle toeren draait. Miljoenen buitenlandse toeristen vliegen naar de Spaanse zon en zijn op de luchthaven vaak het slachtoffer van criminelen. De vlieghaven van Palma de Mallorca heeft een lijst van de tien meest courante trucs gepubliceerd, samen met tips hoe je je ertegen wapent.

66 reacties

  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Politiekers bestelen ons alle dagen van het jaar. Misschien hier ook eens wat tips meegeven..
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Een heel riskante en frustrerende onderneming op reis gaan als ik dit zo lees. Ik blijf lekker thuis.
  • Urbain Schuermans

    6 jaar geleden
    miljoenen betaald men maar veiligheid??? hoho
  • Hakan Gostek

    6 jaar geleden
    En nog een punt is dat mede reizigers te veel bagage hebben en jou vriendelijk vragen of je een tas van hen wilt meenemen.... zeer dom als erop ingaat! Wie weet wat er zich hierin bevind?
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Aan de security check wachten om je spullen neer te leggen tot het jouw beurt is????? Probeer het maar eens. Ze laten dat niet toe. Je moet je spullen neerleggen van zodra je aan het begin van die band staat. Ik heb eens uit nieuwsgierigheid gevraagd wie er verantwoordelijk is als mijn spullen aan de andere kant van de check gestolen zijn. Ik kreeg als antwoord dat dat hun probleem niet was. In Zaventem was dat. Soms liggen je spullen heel lang onbewaakt terwijl je zelf niet door kunt.